Luleåkalaset - Fredag!

Jag tänkte berätta lite om min upplevelse. Eller egentligen var det ingen upplevelse, mer bara ett roligt tillfälle med många möten. Gamla kompisar, klasskamrater. Ett roligt tillfälle helt enkelt.

Många ansikten små, det kan man kalla det. Jag vill minnas att jag träffade många från min gamla klass, och det var faktist roligt. Dela alla roliga saker under de tre år vi gått tillsammans.

Själva kalasområdet, så att säga, var väll ganska som vanligt, typ. Öltälten var där dom skulle, scenerna var väll också där dom brukar. Men var det någon scen i norra hamn? Ja, det tåls att undra på.

Synd att jag förlorade en vän igår, på grund av mitt onödiga beteende. Men sånt är livet, och man får ta livet som det kommer.
Men jag fick nya vänner också, folk jag varit bekant med tidigare, som visade sig vara väldigt roliga att umgås med. Bra människor.

Höjdpunkten hur som helst var när jag, Tobbe och en Henke hittade en sån där lastgrejj dom använder på flygplatser för att flytta väskor och sånt. Jag ställde upp som chaffis, och Tobbe satte sig på den. Sen sprang vi omkring med den i hela Luleå centrum, vi skrattade och vi gjorde illa oss. Sen kom en polis-aspirant (om ni undrar, en riktig idiot var han) och skrek åt oss att ställa undan den.

Förbaskat, vi som hade så roligt!

Mot framtiden, vi hörs!

RSS 2.0